Следете нè на:

Вести и настани

Присуство на нашите млади хемичари на хемискиот спектакл

Нашите млади хемичари присуствуваа на 18-тиот хемиски спектакл во организација на Групата на среќни хемичари и Групата на не толку среќни хемичари на Институтот за хемија при ПМФ.

Организаторите се погрижија на вистински начин да им ја приближи хемијата на сите присутни во преполниот амфитеатар.

Ви пренесуваме дел од атмосферата!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани