Следете нè на:

Инфо

Почитувани родители и ученици!

Во прилог на постот се наоѓа линк од заклучоците на владата во врска со „МЕРКИТЕ И АКТИВНОСТИТЕ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО КОРОНА ВИРУСОТ“ во кое е детално објаснето во врска со тековната ситуација.

АПЕЛ до сите вас: Да се придржуваме до дадените насоки и совети, а се со една цел – спречување на опасниот вирус КОВИД – 19 и негово неконтролирано ширење, редовно миење на рацете и одржување далечина од потенцијално болните лица.

#останетедома  #covid19  #одситенасзависи

http://www.mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/3122-16?fbclid=IwAR0IUeQMEAxtwDZ33JkxwP_Px07rUSc1YkpTR90-b38mbg3KtHvGCXxbDWM

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Инфо