Следете нè на:

Вести и настани

По повод 8 ми Март

Под мотото “Жените можат да го променат светот”, членовите на секцијата по француски јазик “Млади франкофони” заедно со ЕСК волонтерите од Младински Совет Прилеп имаа можност заедно да учествуваат во креативна работилница по повод 8 ми Март – Денот на жената.

💫 Се изработуваа честитки, цветови со пораки за мајката, постер со фотографии и цитати на најпознати жени во светот кои со нивната храброст и одлучност го промениле светот и дале значаен придонес во напредокот на човештвото низ историјата.

Нека е Честит 8 ми Март – Денот на жената🌺

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани