Следете нè на:

Некатегоризирано

Одличен завршеток на нашите ученици на Републичкиот натпревар по физика

На Републичкиот натпревар по физика кој се одржа денес на Природно – Математички факултет, под менторство на наставничката Милена Димитриеска, учениците Теодора Ѓорѓиеска од VIII одделение и Михаил Ѓорѓиески од IX одделение освоија ПРВО место, додека Матеа Танева од VIII одделение, Теодора Крстеска и Софија Димитриеска од IX одделение ТРЕТО место.

Гордост и чест е да се има вакви ученици.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано