Следете нè на:

Вести и настани

Литературна секција

Нашите ученици од литературната секција под менторство на наставничките Билјана Јагуриноска, Весна Крстеска и Мирјана Јованоска ни подготвија кратки рецитации во чест на нашиот патрон.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани