Следете нè на:

Вести и настани

Кратки рецитации во чест на сесловенските браќа св.Кирил и Методиј од нашите ученици од 4 то одделение под менторство на нивните наставнички.

„Кратки Рецитации“

Кратки рецитации во чест на сесловенските браќа св.Кирил и Методиј од нашите ученици од 4 то одделение под менторство на нивните наставнички.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Sunday, May 24, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани