Следете нè на:

Вести и настани

Електронски училишен весник – француски јазик

Денес членовите на клубот „Електронски училишен весник“ кои го изучуваат францускиот јазик во осмо одделение, користејќи ги алатките на платформата Microsoft teams, преку различни активности го одбележаа Меѓународниот ден на Планетата земја!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани