Следете нè на:

Вести и настани

Донација од WIK Group

ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп изразува голема благодарност на WIK Македонија – компанија за производство на електрични апарати, дел од WIK Group, која донираше нагледни средства и наставни помагала за потребите на учениците, наставниците и потребите на современиот воспитно образовен процес.

Нашето училиште е “побогато” за уште:

👉 12 табли за пишување

👉 2 видео проектори

👉 1 интерактивна табла

👉 5 глобуси

Оваа поддршка ќе придонесе за подобрување на работата во нашето училиште.

🍀 Искрена благодарност со желба за понатамошна соработка.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани