Следете нè на:

Вести и настани

Честит 8 – ми Март

Со прекрасна изложба од изработени честитки учениците од нашето училиште се приклучија кон честитките за 8 ми Март – меѓународниот ден на жената, ден на одбележувањето на залагањата за економската, политичката и социјалната рамноправност на жените во општеството.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани