Следете нè на:

Вести и настани

Александра Сребреноска – предмет Математика, наставна содржина: „Пропорционално зголемување“ во 8 мо одделение

„Пропорционално зголемување“

Александра Сребреноска – предмет Математика, наставна содржина: „Пропорционално зголемување“ во 8 мо одделение.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Friday, May 22, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани