Следете нè на:

Вести и настани

Активности по повод меѓународниот ден на лицата со попречености 3-ти Декември

Под мотото “Различни, а сепак исти” учениците од 3 б одделение со низа активности го одбележаа Меѓународниот ден на лицата со попречености 3-ти Декември.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани