Следете нè на:

Вести и настани

Германистите од Гоце Делчев меѓу најдобрите во регионот

Честитки за нашите ученици, Теодора Ѓорѓиеска, Јована Пејовска и Арсениј Солевски, кои со одличните резултати достојно го претставија нашето училиште.

Теодора и Јована продолжуваат на државен натпревар 🇩🇪

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани