Желби за побрзо оздравување

Желби за побрзо оздравување

јануари 4, 2019 0 By admin

Учениците од Детската организација од нашето училиште учествуваа во работилница на тема „Хуманоста на дело“ . Од природни материјали подготвија пригодни подароци за децата кои се лекуваат во болницата „Борка Талески“- Прилеп. Со срдечни желби за побрзо оздравување ги посетија и им ја честитаа Новата 2019 година.

Коментари