Следете нè на:

Вести и настани

Првенец на генерација

На седница на Советот на предметни наставници во нашето училиште беа разгледани апликациите на учениците од деветто одделение за избирање на првенец на генерацијата. Приложените докази...

Повеќе новости
Платени реклами

Вести и настани

Првенец на генерација

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами