ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР

ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР

мај 28, 2018 Напишал admin

Велигденскиот базар во кој учествуваа учениците со голем број изработки подготвени со поддршка на наставниците и родителите го красеше прекрасна атмосфера на радост на учениците кои со нескриено задоволство ги реализираа овие воннаставни активности.

Коментари