Секции Културно Уметнички слободни активности

Музеите во училиштата и училиштата во музеите

драмскаОваа учебна година се приклучија и нови членови,па сите заедно работеа на подгововките  за избор на драмски текст за проектот ,,Музеите во училиштата и училиштата во музеите,,.

Повеќе...