Први места на „Детски семафор“

Први места на „Детски семафор“

мај 11, 2018 Напишал admin

Регионалниот натпревар ”Детски семафор” се одржа во ООУ ”Кочо Рацин” Прилеп на 05.05.2018год. Нашето училиште учествуваше со две екипи:
Мала екипа :Ангела Илиоска, Валерија Здравева,Антонио Милески, Стефан Јошески.
Голема Екипа: Адела Еленин и Кирил Јовчески.
Освоивме две први места :Ангела Илиоска VI в одд. и Стефан Јошески VI г одд.Следуваат државните натпревари.Ментор на учениците е наставничката Симона Петреска.

Коментари