Следете нè на:

STREET

Transnational Meeting Report from the Erasmus + Street Project

Learning a foreign language helps us to understand other cultures and make comparisons. Every language has its own rhythm and spirit besides the cultural elements of...

  • Erasmus + Street / Улица

    Опис на Проектот Учењето на странски јазик ни помага да ги разбереме другите култури и да направиме споредба.Секој јазик покрај културните...

Повеќе новости
Платени реклами

Вести и настани

Првенец на генерација

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами