Следете нè на:

EADU

Меѓународен проект Erasmus+

Во нашето училиште од 30.01.2020 до 03.02.2020 година се одржа четвртата средба од проектот “Енергијата и секојдневната употреба” од програмата Erasmus+, беше одржана преку поттемата ”Како...

Повеќе новости
Платени реклами

Вести и настани

Првенец на генерација

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами