Освоено второ место на општинскиот натпревар по природни науки

Освоено второ место на општинскиот натпревар по природни науки

мај 4, 2018 Напишал admin

На општинскиот натпревар по природни науки ученичките Емили Иваноска и Софија Димитриека од IV г одделение – ментор Елизабета Трјкоска и ученичката Евгенија Димитриовска од IV б оделeниe под менторство на нтавичката Марија Велјаноска го освоија второто место.
Им поскувме успех и на региоиналните натпревари

Коментари