ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ УЧЕСТВУВА ВО МЕЃУНАРОДЕН ПРОЕКТ

ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ УЧЕСТВУВА ВО МЕЃУНАРОДЕН ПРОЕКТ

ноември 25, 2018 0 By admin

Во продолжение може да го погледнете прилогот од ТВ Канал Визија.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ УЧЕСТВУВА ВО МЕЃУНАРОДЕН ПРОЕКТ

Posted by KanalVizija on Tuesday, May 29, 2018

Коментари