НОВОСТИ

Еколошка акција по повод Денот на пролетта

Еколошка акција по побод денот на пролетта Еколошка акција по побод денот на пролетта

Гласајте за најдобар веб сајт за 2014

18320golemaДенеска започнува гласањето од интернет посетителите за најдобрите македонски веб сајтови за 2014 година. Секој интернет посетител може да распредели 3 гласа во секоја категорија и тоа 10, 6 и 2 поени. Манифестацијата се одржува по петти пат.

Повеќе...

Одбележување на британскиот празник Halloween

114Во нашето училиште , на 31.10.2014,се одбележа британскиот празник Halloween преку одржување на натпревар меѓу учениците од I -IX одделение.

Повеќе...

Посета на книжарницата „Просветно дело “ и градската библиотека „ Борка Талески “

1Учениците од шестите одделенија, од англиската и математичката секција, ги посетија книжарницата „Просветно дело “ и градската библиотека „ Борка Талески “ заедно со предметните  наставници – Чатлеска Благица и Николоска Емилија.

Повеќе...

"Здрава храна-здрав живот"

prvaГолем број ученици од нашето училиште зедоа учество на конкурсот за литературна и ликовна творба на тема :

„Здрава храна-здрав живот “ ,во организација на Еко-одборот од нашето училиште.

Повеќе...

Страница 2 од 8

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 Следно > Крај >>