НОВОСТИ

Светскиот ден на еко акцијата

ООУ „ Гоце Делчев“ – Прилеп Светскиот ден на еко акција го одбележа со повеќе активности:

Повеќе...

Прочка 2015

cirkusИ оваа година ,нашето училиште зеде учество на Меѓународниот карневал „Прочка-2015 “ , во организација на Локалната самоуправа.

Повеќе...

Страница 8 од 8

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 Следно > Крај >>