НОВОСТИ

Сертификати од E-Twinning

E-Twinning сертификати во знак на квалитет, едниот е за наставничката Ирена Наумоска , додека другиот е за учениците кои што учествуваат во E-Twinning проектите.

Повеќе...

Активности на секцијата по француски јазик

optimizirana-pet thumbАктивностите на учениците кои се членови на секцијата по француски јазик се многу интересни и ја поттикнуваат нивната креативност и оригиналност.

Повеќе...

Одбележан денот на Франкофонијата

naslovnaПо повод одбележувањето на Меѓународниот ден на Франкофонијата 20 март, во Прилеп се одржа Франкофонска вечер под наслов “Звуците на Франкофонијата“.

Повеќе...

E-Twinning

Кои се придобивките?

Со регистрирањето на  etwinning порталот на Националната Агенцијата за европски образовни програми и мобилност  наставниците од сите Европски земји добиваат можност за соработка на најразлични проекти

Повеќе...

Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

thumb-najuspeshiНа прием кај градоначалникот г-дин Марјан Ристески и кај претседателот на Советот на општината г-дин Никола Димески, учениците кои освоија државни и меѓународни награди!

Повеќе...

Страница 7 од 8

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 Следно > Крај >>