НОВОСТИ Новости Новогодишен базар

Новогодишен базар

IMG 20161228 082734

   На ден 28.12.2016 година се организираше Новогодишен базар со учениците од одделенска и предметна настава и во соработка со родителите на нашите ученици. На украсените штандови беа изложени најразлични креативни изработки. Базарот беше посетен од голем број на родители и други заинтересирани роднини и пријатели на учениците. Средствата од продажната изложба ќе бидат наменети за набавување на нагледни средства за потребите на наставата.