НОВОСТИ Новости Највисока оценка на извршената интегрална евалуација

Највисока оценка на извршената интегрална евалуација

najvisoka-ocenkaООУ„Гоце Делчев“-Прилеп, оценето со НАЈВИСОКАТА оценка на извршената интегрална евалуација од Државен просветен инспекторат.

Честитки за учениците, родителите, наставниците , техничкиот персонал, стручната служба!!! 

najvisoka-ocenka