НОВОСТИ Новости "Со љубов за Македонија"

"Со љубов за Македонија"

zname1Учениците од IX одделение се претставија со изведбата „Надеж“ во празничната програма на Локалната самоуправа по повод празникот 11 Октомври.

Тие беа дел од учениците од основните и средните училишта кои го изведоа перформансот„ Со љубов за Македонија“ , каде преку игра и движења го формираа знамето на Република Македонија.

Со љубов за Македонија Со љубов за Македонија