НОВОСТИ Новости Првачињата од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на Детската организација

Првачињата од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на Детската организација

tretaДенес ,10.10.2014 година, на свечен начин, првачињата од нашето училиште беа примени во Детската организација. ЧЕСТИТКИ !!
Прием на првачиња во Детска организација Прием на првачиња во Детска организација Прием на првачиња во Детска организација Прием на првачиња во Детска организација Прием на првачиња во Детска организација Прием на првачиња во Детска организација Прием на првачиња во Детска организација