Новогодишна изложба

Новогодишна изложба

јануари 4, 2019 0 By admin

По повод Новогодишните и Божиќните празници преку Детската организација беше распишан училишен конкурс за новогодишни честитки. Со прекрасни изработки се претставија ученици од сите одделенија. Уредена е изложба со творбите на учениците во уилиштето која ја посетуваат учениците и родителите во слободното време. Најуспешните изработки се наградени со дипломи за освоено прво, второ и трето место.

Коментари