НАСТАВА ПРОЕКТИ Музејот во училиштата

Доделување на дипломи

ООУ " Гоце Делчев"  освои трето  место на натпреварот - "Поле на културни перформанси од традиционална култура", во рамките на проектот -" Музеите во училиштата,училиштата во музеите ".

Повеќе...