Врвни резултати на државните натпревари по информатика

Врвни резултати на државните натпревари по информатика

By Кристијан

На државните натпревари по информатика учениците од ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп  под водство на наставничката Летка Дојкоска постигнуваат врвни резултати.

More...
"Македонија без отпад"

"Македонија без отпад"

By Кристијан

Денес , 18.10.2014 , нашето училиште се вклучи во проектот на МОН , „ Македонија без отпад “ со активности на чистење на училишниот двор…

More...
Првачината од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на детската организација

Првачината од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на детската организација

By Administrator

Денес 10.10.2014 година, на свечен начин, првачињата од нашето училиште беа примени во детската организација. ЧЕСТИТКИ !!!

More...
Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

By Кристијан

Денес, во нашето училиште, со пригодни активности беа одбележани 142 години од раѓањето на нашиот патрон , Гоце Делцев . Пред делегациите од Локалната самоуправа

More...
СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА НА ТЕНИСКОТО ИГРАЛИШТЕ

СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА НА ТЕНИСКОТО ИГРАЛИШТЕ

By Кристијан

Во присуство на Министерот за Финансии Зоран Ставрески,Лазе Попоски директор на Агенцијата за млади и спорт,Гордана Јанкулоска Министер за внатрешни работииградоначалникот Марјан Ристески денеска свечено и во употреба…

More...
Светскиот ден на еко акцијата

Светскиот ден на еко акцијата

By Кристијан

ООУ „ Гоце Делчев“ – Прилеп Светскиот ден на еко акција го одбележа со повеќе активности:

More...
Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

By Кристијан

На прием кај градоначалникот г-дин Марјан Ристески и кај претседателот на Советот на општината г-дин Никола Димески, учениците кои освоија државни и меѓународни награди!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Успеси на наши ученици

prvo-mestoОсвоено прво место на државно ниво по хемија во организација на Ј.Кемал

- Јован Петрески и наставник-ментор Кети Иваноска ( 22.03.2015)

Повеќе...

Ноември месец на науката

uyguyg

На научниот настан "Ноември месец на науката", организиран од "Друштвото на физичари на РМ" кој се одржа на 12 и 13 ноември, учество зедоа Хемичарите од нашето училиште, предводени од нивниот наставник Кети Иваноска. Целта на настанот е промовирање на природно-математичките науки и научните истражувања. Нашите млади научници-хемичари, за настанот интензивно се подготвуваа и со своите експериментаторски вештини ги освоија членовите на комисијата и постигнаа врвни резултати: Стефана Џамбазовска и Делфина Апостолоска освоија ПРВО место во хемиски демонстрации, Бојана Кузманоска освои ВТОРО место во хемиски демонстрации и ВТОРО место на тест на знаење.

Страница 7 од 7

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 Следно > Крај >>