Врвни резултати на државните натпревари по информатика

Врвни резултати на државните натпревари по информатика

By Кристијан

На државните натпревари по информатика учениците од ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп  под водство на наставничката Летка Дојкоска постигнуваат врвни резултати.

More...
"Македонија без отпад"

"Македонија без отпад"

By Кристијан

Денес , 18.10.2014 , нашето училиште се вклучи во проектот на МОН , „ Македонија без отпад “ со активности на чистење на училишниот двор…

More...
Првачината од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на детската организација

Првачината од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на детската организација

By Administrator

Денес 10.10.2014 година, на свечен начин, првачињата од нашето училиште беа примени во детската организација. ЧЕСТИТКИ !!!

More...
Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

By Кристијан

Денес, во нашето училиште, со пригодни активности беа одбележани 142 години од раѓањето на нашиот патрон , Гоце Делцев . Пред делегациите од Локалната самоуправа

More...
СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА НА ТЕНИСКОТО ИГРАЛИШТЕ

СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА НА ТЕНИСКОТО ИГРАЛИШТЕ

By Кристијан

Во присуство на Министерот за Финансии Зоран Ставрески,Лазе Попоски директор на Агенцијата за млади и спорт,Гордана Јанкулоска Министер за внатрешни работииградоначалникот Марјан Ристески денеска свечено и во употреба…

More...
Светскиот ден на еко акцијата

Светскиот ден на еко акцијата

By Кристијан

ООУ „ Гоце Делчев“ – Прилеп Светскиот ден на еко акција го одбележа со повеќе активности:

More...
Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

By Кристијан

На прием кај градоначалникот г-дин Марјан Ристески и кај претседателот на Советот на општината г-дин Никола Димески, учениците кои освоија државни и меѓународни награди!

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Одбележување на " Halloween "

     Во нашето училиште , денес, 31.10.2013, се одбележа британскиот празник  Halloween , кој значи " Ноќ на вештерките " ,  преку одржување на натпревар меѓу учениците од  VIII  одд. ( осумгодишно) и VII  одд . под менторство на наставничката по англиски јазик   Чатлеска Благица .

Повеќе...

Прием на првачињата во Детската организација

Во продолжение можете да погледнете слики од приемот на првачињата во Детската огранизација.

Повеќе...

ФОТО: Македонија без отпад 2013 -активности на ден 04.10.2013

Во продолжение можете да ги погледнете фотографиите од акцијата "Македонија без отпад 2013" што ја спроведија учениците на ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп , во училишниот двор

Повеќе...

Одбележување на Европскиот ден на јазиците

По повод Европскиот ден на јазиците (26.09.2013) учениците од трето одделение предводени од наставничката Александра Андоноска учествуваа во eTwinning проект Video greeting – European Day of Languages (Видео поздрав – Европски ден на јазиците).

Повеќе...

Сертификати од E-Twinning

E-Twinning сертификати во знак на квалитет, едниот е за наставничката Ирена Наумоска , додека другиот е за учениците кои што учествуваат во E-Twinning проектите.

Повеќе...

Активности на секцијата по француски јазик

optimizirana-pet thumbАктивностите на учениците кои се членови на секцијата по француски јазик се многу интересни и ја поттикнуваат нивната креативност и оригиналност.

Повеќе...

Одбележан денот на Франкофонијата

naslovnaПо повод одбележувањето на Меѓународниот ден на Франкофонијата 20 март, во Прилеп се одржа Франкофонска вечер под наслов “Звуците на Франкофонијата“.

Повеќе...

Страница 5 од 7

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 Следно > Крај >>