ГАЛЕРИЈА Галерија ФОТО: Свечено пуштање во употреба на тениското игралиште

ФОТО: Свечено пуштање во употреба на тениското игралиште

Во продолжение можете да ги погледнете фотографиите од свеченото отварање на тениското игралиште.

Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште