Еразмус + SIDS  „Еко возило е велосипедот“

Еразмус + SIDS „Еко возило е велосипедот“

ноември 5, 2018 0 By admin

Учениците од Хоби клубот за здрави стилови на живеење порачуваат- „ Вклучете се во сообраќајот со велосипед! “. Тие направија прошетка со велосипеди во градот и непосредната околина и им поделија брошури на возачите во блиската околина на училиштето со пораки за внимателно возење заради безбедност во сообракајот на учениците и другите пешаци.

Коментари