Емилија Христоска IX одделение го освои второто место на ЕЛТАМ

Емилија Христоска IX одделение го освои второто место на ЕЛТАМ

мај 11, 2018 Напишал admin

На општинскиот натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ ученичката Емилија Христоска IX одделение во ООУ „ Гоце Делчев Прилеп“ чиј ментор е наставничкатаБлагица Чатлеска го освои второто место. Следат подготовките за понатамошни натпревари.

Коментари