E-Twining

Сертификати

10744995 947377188608801 1693517889 n10748743 947378785275308 1479569788 n10751722 947377441942109 864163266 n10751978 947377268608793 1194744143 n

Let's get to know each other - eTwinnig проект

naslovnaУчениците од седмите одделенија од нашето училиште предводени од наставничката Александра Андоноска беа наградени од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност за успешно изработен проект Let's get to know each other, во соработка со 28 училишта од 13 европски земји.

Повеќе...

Одбележување на Европскиот ден на јазиците

По повод Европскиот ден на јазиците (26.09.2013) учениците од трето одделение предводени од наставничката Александра Андоноска учествуваа во eTwinning проект Video greeting – European Day of Languages (Видео поздрав – Европски ден на јазиците).

Повеќе...

Сертификати од E-Twinning

E-Twinning сертификати во знак на квалитет, едниот е за наставничката Ирена Наумоска , додека другиот е за учениците кои што учествуваат во E-Twinning проектите.

Повеќе...

E-Twinning

Кои се придобивките?

Со регистрирањето на  etwinning порталот на Националната Агенцијата за европски образовни програми и мобилност  наставниците од сите Европски земји добиваат можност за соработка на најразлични проекти

Повеќе...