Категорија: Вести и настани

октомври 17, 2019 0

Грижа за здрава храна

By Ljupco Mirceski

Уште еден прекрасен проект на наставниците, учениците и родителите во нашето училиште – „Грижа за здрава исхрана“. Учениците од III…

октомври 17, 2019 0

Успеси на наши ученици

By Ljupco Mirceski

На меѓународниот фестивал „Хумор за деца“ кој се одржа во Лазаревац – Република Србија, нашите ученици Ања Милеска и Константин…