Категорија: Вести и настани

февруари 5, 2019 0

Новогодишен базар

By admin

По повод Новогодишните и Божиќните празници се одржа Новогодишен базар со учениците од паралелките во нашето училиште.

јануари 4, 2019 0

Новогодишна изложба

By admin

По повод Новогодишните и Божиќните празници преку Детската организација беше распишан училишен конкурс за новогодишни честитки.

декември 18, 2018 0

Новогодишна работилница

By admin

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА, заедно со Младински Совет Прилеп и локалните волонтери,на 05.12 .2018 одржаа Новогодишна креативна…

ноември 27, 2018 0

Државни награди по хемија

By admin

Не престануваат да се нижат успесите на хемичарите од ООУ „Гоце Делчев”. На овогодинешната манифестација “Ноември месец на науката” која…