Категорија: SIDS

ноември 5, 2018 0

Еразмус + SIDS ХОБИ КЛУБ

By admin

Во рамките на проектот SIDS ( Социјална инклузија на загрозени ученици) формиран е во училиштето Хоби клуб на ученици кој…