Категорија: LIFE

февруари 25, 2019 0

Еразмус + LIFE /Љубовта е за сите

By admin

Опис на проектот Живеејќи во општество коешто постојано се менува, се наоѓаме во тешки ситуации кога се соочуваме со мешање…