Категорија: Еразмус +

февруари 25, 2019 0

Еразмус + LIFE /Љубовта е за сите

By admin

Опис на проектот Живеејќи во општество коешто постојано се менува, се наоѓаме во тешки ситуации кога се соочуваме со мешање…

февруари 25, 2019 0

Erasmus + Street / Улица

By admin

Опис на Проектот Учењето на странски јазик ни помага да ги разбереме другите култури и да направиме споредба.Секој јазик покрај…

ноември 5, 2018 0

Еразмус + SIDS ХОБИ КЛУБ

By admin

Во рамките на проектот SIDS ( Социјална инклузија на загрозени ученици) формиран е во училиштето Хоби клуб на ученици кој…