Категорија: Некатегоризирано

мај 11, 2018

Први места на „Детски семафор“

Напишал admin

Регионалниот натпревар ”Детски семафор” се одржа во ООУ ”Кочо Рацин” Прилеп на 05.05.2018год. Нашето училиште учествуваше со две екипи:

јануари 16, 2017

Продолжен престој

Напишал admin

Реализирана е креативна работилница со учениците во продолжениот престој под наслов „Што ни донесе есента”. Во работилницата најдоа примена техниките…

јануари 4, 2017

Новогодишен базар

Напишал admin

   На ден 28.12.2016 година се организираше Новогодишен базар со учениците од одделенска и предметна настава и во соработка со…

декември 19, 2016

Ден на благодарноста 2016

Напишал admin

Наставниците по англиски јазик, реализирајќи цели од наставната програма по англиски јазик, со учениците од одделенска и предметна настава организираа…