Автор: admin

април 22, 2013 0

Контакт Форма!

By admin

Контакт Форма Имате прашање/коментар? Потполнете и ние ќе ви одговориме за 24 часа ВНЕСЕТЕ ИМЕ: ВНЕСЕТЕ ПРЕЗИМЕ: ЕМАИЛ АДРЕСА: ВАШАТА…

април 13, 2013 0

Дополнителна настава

By admin

За учениците кои имаат  тешкотии во учењето по одделни наставни предмети се организира дополнителна настава која се изведува во наставната…