Автор: admin

декември 18, 2018 0

Новогодишна работилница

By admin

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА, заедно со Младински Совет Прилеп и локалните волонтери,на 05.12 .2018 одржаа Новогодишна креативна…

ноември 27, 2018 0

Државни награди по хемија

By admin

Не престануваат да се нижат успесите на хемичарите од ООУ „Гоце Делчев”. На овогодинешната манифестација “Ноември месец на науката” која…

ноември 5, 2018 0

Еразмус + SIDS ХОБИ КЛУБ

By admin

Во рамките на проектот SIDS ( Социјална инклузија на загрозени ученици) формиран е во училиштето Хоби клуб на ученици кој…