Автор: admin

февруари 25, 2019 0

Еразмус + LIFE /Љубовта е за сите

By admin

Опис на проектот Живеејќи во општество коешто постојано се менува, се наоѓаме во тешки ситуации кога се соочуваме со мешање…

февруари 25, 2019 0

Erasmus + Street / Улица

By admin

Опис на Проектот Учењето на странски јазик ни помага да ги разбереме другите култури и да направиме споредба.Секој јазик покрај…

февруари 5, 2019 0

Новогодишен базар

By admin

По повод Новогодишните и Божиќните празници се одржа Новогодишен базар со учениците од паралелките во нашето училиште.

јануари 4, 2019 0

Новогодишна изложба

By admin

По повод Новогодишните и Божиќните празници преку Детската организација беше распишан училишен конкурс за новогодишни честитки.